Resultaten voor recycling

schroot recycling recycling metalen
De Vries Recycling. De Vries Recycling is gespecialiseerd in recycling van EPS Expanded Polystyreen ook wel tempex of piepschuim genoemd. Er word tempex uit de bouwsector bloemenkweek en witgoed industrie ingezameld maar het overgrote deel komt uit de visindustrie. Ook wordt er karton papier en plastic ingezameld. Als er nog vragen zijn kunt u hier contact opnemen.
Welkom bij Archiefopruimen.nl. Een archief kost veel ruimte het zelf vernietigen veel tijd. Bovendien wilt u niet dat vertrouwelijke informatie op straat terecht komt. Snel discreet en kostenbewust dat is hoe Wildenberg Recycling uw archief afvoert en vernietigt. Dankzij de vaste en duidelijke tarieven weet u vooraf waar u aan toe bent. Dus geen extra kosten als verrassing. Vandaag gebeld betekent snel actie. Zo kunt u direct aan de slag! Snel gemakkelijk discreet kosten n milieubewust van uw archief af? Vraag nu een offerte of direct een container aan! is partner van MVO Nederland.
Sanel Recycling bvba Breekwerf Mobiel breken en zeven. Bezoek ook onze andere site. Mobiel breken en zeven. Vanaf heden kunt u terecht op onze nieuwe locatie Nieuwendorpe 53 te Eeklo. Sanel Recycling bvba is opgericht in 2006 door Elias Vandevoorde en Sanny van Rie. Reeds in 2000 startte Elias Vandevoorde met algemene grond beton en afbraakwerken. Door de jaren ervaring wist hij perfect wat de noden zijn op vlak van afvalverwerking. Het logische gevolg was deze noden opvullen met een eigen recyclagebedrijf. Op de breekwerf verwerken wij al uw puin op een milieubewuste manier. Ook kunt u bij ons terecht voor het afhalen van Copro gekeurde granulaten. Door de enorme expansie van onze vennootschap werd een nieuw bedrijfsterrein in Nieuwendorpe 53 te Eeklo aangekocht.
Recycling. Ze geeft steeds vaker invulling aan duurzaam hergebruik van grondstoffen. In opdracht van haar klanten. En vanuit eigen organisatiewaarden. Met vestigingen in Son en Helmond is Jansen Recycling verantwoordelijk voor de verwerking van ongeveer één miljoen ton afval per jaar. Het bedrijfsonderdeel richt zich met name op de verwerking van minerale afvalstoffen als zand grond steen en soortgelijke materialen. De activiteiten van Jansen Recycling bestaan uit.
BROTHER NL Recycling. GRATIS retour en recyclingprogramma van Brother. Stuur uw lege Brother-toners drums en inktcartridges volledig kosteloos naar ons terug en dit materiaal wordt door Brother gerecycled. We dragen samen bij tot een beter milieu. Vraag een gratis retourenveloppe aan om uw gebruikte inktcartridges kosteloos naar ons terug te zenden. Print een gratis retourlabel om uw gebruikte toner en/of drum kosteloos naar ons terug te zenden.
Homepagina VS Rubber Recycling. Ruim 60 jaar ervaring. Al vanaf 1947 introduceerde Jakobs Rubber Recycling b.v. zich als zelfstandige onderneming. In 1971 verhuisde de fabriek van Eindhoven naar bedrijventerrein Nijnsel te Sint-Oedenrode. Om een voortdurende productdoorstroming te garanderen leveren grote bedrijven rubberafval aan ons bedrijf. Tevens zijn we een partner voor kleine en middelgrote rubberverwerkingsbedrijven. Van rubberafval tot halffabrikaten. Rubberafval is door zijn veelzijdigheid voor diverse doeleinden geschikt.
ABa Recycling Recyclage van elektrische en elektronische apparaten Gellingen. ABa Recycling Recyclage van elektrische en elektronische apparaten Gellingen.
Home Nieboer Recycling Handel BV. Nieboer Recycling Handel bv is opgericht door dhr R.Nieboer Roelf op 16-02-1995 aan de Nieuwe Compagnie 9 te Hoogezand. Op de voormalige vloeivelden van de aardappelmeelfabriek de Toekomst 1900 werd een stuk terrein aangekocht van ca 8 hectare groot. Er werd begonnen met het dempen van de vloeigaten van de oude fabriek later werden er op dit terrein meerdere soorten afvalstoffen opgeslagen en verwerk/bewerkt om hier een gerycled product van te maken.
Galloo Welkom op Galloo. Galloo Welkom op Galloo
Korlaar Recycling bv Home. Tel 31 035 6013397. Welkom bij Korlaar Recycling te Soest. Sinds de oprichting van Korlaar Recycling in 1957 is de markt van de oud ijzerhandelaar gegroeid naar een markt waar men spreekt over duurzame secundaire grondstoffen met een positieve restwaarde. Dagelijks rijden wij door heel Nederland om containers op te halen om te ruilen of te legen. Als groothandel in ferro ijzer staal e.d. en non-ferro aluminium koper lood zink RVS offsetplaten e.d. zamelen wij metalen in die vrijkomen tijdens productieprocessen in de industrie.